Containerservice oude metalen

Maak GRATIS gebruik van onze containerservice voor oude metalen!

Wij zetten de container neer bij u op locatie, én halen die achteraf weer op.

Containerservice Yellow Metals

Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

Yellow Metals zorgt voor

  • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
  • Containers en bakken op maat van uw behoeften
  • Ondersteuning op locatie

Goede containerservice wordt u aangeboden door Yellow Metals. Misschien heeft u wel een frequente aanvoer van oud ijzer of andere metalen. Gelukkig heeft u ons nu gevonden want wij kunnen u daarin heel goed ondersteunen en veel werk uit handen nemen. De containerservice van ons is dan direct voor u beschikbaar. Er kan namelijk altijd een container op maat bij u worden geplaatst op bijvoorbeeld een bedrijfslocatie, bouwlocatie of slooplocatie. Bij ons is het allemaal bespreekbaar en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Heeft u oud koper dat u graag wilt inleveren? Neem dan vrijblijvend contact met yellow Metals op. U kunt uw oude ijzer altijd op afspraak op een van onze locaties komen inleveren. Bij grotere partijen is er ook de mogelijkheid om uw oude koper of andere metalen bij u op te komen halen.

De klantenservice

Yellow Metals

Container laten plaatsen op locatie?

De beste containerservices vindt u bij Yellow Metals. De container wordt altijd in afspraak met u als klant geleverd en ook geleegd. Wij zullen dan alle metalen en oud ijzer scheiden en dan ook wegen. Er kan dan direct een bedrag aan u uit worden gekeerd, dit kan contant of als bankbetaling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende maten containers. Er is altijd een container op maat beschikbaar voor u. Binnen 48 uur kan de container al op locatie zijn bij u! Dit wordt direct ingepland wanneer dat de overeenkomst is gesloten met ons. U krijgt vervolgens een eerlijke prijs voor oud ijzer en metalen door ons uitgekeerd. Dit halen we dan ook graag bij u op, op locatie. Eenvoudiger kan het toch niet?

Vragen over onze containerservice?

Heeft u nog vragen over de containerservice van Yellow Metals? Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en dan staan onze specialisten direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Er kan ook vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd en dan weet u wat de kosten zijn als u gebruik wilt maken van de containerservice. U zal versteld staan van de lage bedragen die wij in rekening brengen. Laat u daarom ook verrassen en neem snel contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Maak GRATIS gebruik van onze containerservice voor oude metalen!

Wij zetten de container neer bij u op locatie, én halen die achteraf weer op.

Maak gebruik van de Yellow Metals containerservice:

Contactformulier 2

Sloopbedrijf links

Wij werken efficiënt en op grote schaal, waardoor wij lagere verwerkingskosten hebben. Hierdoor kunnen wij u een van de meest concurrerende schrootprijzen in de metaalrecyclingbranche betalen.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Containerservice gebruiken

Als u gaat verbouwen dan moet er veel afval af worden gevoerd. Het is fijn dat u dan hulp kunt inschakelen van Yellow Metals. U kunt hierbij denken aan het vakkundig afvoeren van uw sloopmaterialen en andere materialen. Voor een scherpe prijs bent u snel van al uw bouwafval en sloopafval af, maar wij kunnen ook puin, beton, hout, dakleer, zand en grond meenemen. Het belangrijkste is dat u weet wat u aan ons heeft en dat u snel van al uw materialen af bent. Er zijn al veel mensen u voorgegaan en zij hebben goede ervaringen met onze containers op locatie. Het is namelijk prettig dat u al het afval direct kwijt kunt en daarom kunt u er ook maar beter gebruik van maken.
Meer informatie over huren

Kom snel in contact

 

R

De beste prijs

Altijd de beste prijs voor al uw oude ijzer

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een reactie van ons team

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!