Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden - Yellow Metals

  1. Overboekingen vinden meestal direct plaats en worden uiterlijk dezelfde werkdag bijgeschreven op uw rekening, met uitzondering van eventuele bankstoringen.

  2. Bij voorkeur betalen we u per bankoverschrijving uit. Wilt u toch contant worden uitbetaald, dan wordt er 8% ingehouden op het totaalbedrag.

  3. Bij het aanbieden van een klein partijtje ijzer (onder 500 kg) waar geen bedrag of bepaling voor is afgesproken, wordt dit opgehaald met gesloten beurs. Er kan hier achteraf geen aanspraak op worden gemaakt. Het ophalen van ijzer in deze kleine partijen brengt diverse kosten met zich mee, maar soms wordt hier in uitzonderlijke gevallen van afgeweken, voornamelijk bij vaste klanten. Om de hoogste prijs te krijgen, is het aan te raden een afspraak te maken voor het leveren van de metalen, zodat er per kilo kan worden uitbetaald. In de meeste gevallen kan er op afstand meteen een bod worden gedaan op basis van een foto. Als er ook andere metalen bij zitten, kan dit het aanbod interessanter maken.

  4. Als Yellow Metals met u een ophaalafspraak maakt en ter plaatse komt, maar het project gaat niet door zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn gesteld, worden er kosten in rekening gebracht voor het loze transport. Voor een type B voertuig wordt er 75 euro per uur gerekend en voor een type C voertuig 115 euro per uur, vanaf het moment van wegrijden vanaf de locatie waar het voertuig zich bevindt. Dit kan naderhand precies worden bepaald door middel van GPS in het voertuig. Ook de rit terug wordt berekend als reistijd.

  5. Yellow Metals is niet verantwoordelijk voor eventuele schades die kunnen ontstaan tijdens het afhalen van metalen.

  6. Bij het leveren van metalen op onze werf is dit geheel voor eigen risico.

  7. Bakken van Yellow Metals mogen nooit zonder toestemming van ons worden getransporteerd en het lossen bij een ander bedrijf met bakken van Yellow Metals is dan ook een strafbaar feit.

  8. Bij gemaakte afspraken over het leveren van gewichten worden er contracten gemaakt. Dit gebeurt alleen bij noemenswaardige gewichten of partijen en wordt ook met u overlegd of u een prijs wilt vastzetten. Bij akkoord heeft u 14 dagen uitlevertijd. In het geval van no-shows kunnen wij een claim indienen omdat wij ook een claim krijgen bij onze exporteur of smelterij die de gewichten heeft vastgelegd.

  9. Bij gemaakte prijsafspraken bij afhalen dienen de metalen voor het pand te worden aangeboden. Als wij arbeid moeten verrichten door de metalen te verzamelen van de verdiepingen, vervalt de prijsafspraak, tenzij van tevoren alles is besproken en overeengekomen.

metaalcontainer

Heeft u interesse in onze oud ijzer ophaaldienst, heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons contactformulier invullen of contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

800

Tevreden klanten