Inkoop van oud ijzer. Eigen snelle ophaaldienst.

Dé beste prijs voor uw oude ijzer. Wij werken door heel Nederland!

Neem direct contact op

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Let op! Wij halen geen witgoed op.

  Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

  Heeft u oud ijzer dat u wilt inleveren?

  Vanwege een beperkte personeelsbezetting kunt u bij ons op de werf tijdelijk uitsluitend op afspraak uw metaalschroot komen inleveren. Voorkom teleurstelling, bel ons voordat u komt altijd eerst even op aub.

  Bel voor een ophaalafspraak danwel een inleverafspraak:

  ☎ 06 84533047.

  OVER YELLOW METALS

  Yellow Metals is een uiterst vakbekwaam en daadkrachtig bedrijf in zowel de sloop als het recyclen van onder meer oude metalen. Met onze kijk op de sloopbranche maken wij het verschil. Bij Yellow Metals denken we mee met alle facetten van sloop, van het bezichtigen tot het recyclen van de materialen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, voeren wij scherpe inspecties uit en sturen wij alles in goede banen.

  Metalen zitten bij Yellow Metals in het bloed. Directeur Lucién Durge is opgegroeid tussen het metaal. Al op jonge leeftijd verzamelde hij oud ijzer en metaal langs de deuren en verleende hij zijn diensten. Dit heeft hij later omgezet in wat Yellow Metals nu is. Lucién is een ondernemer in hart en nieren die weet hoe hij dingen voor elkaar moet krijgen. Doordat hij in zijn jonge jaren al de basis heeft gelegd en de kneepjes van het vak heeft geleerd, is Yellow Metals er nu dan ook helemaal klaar voor: slopen, recyclen en bouwen aan de toekomst!

  Grote partij metaalafval?

  Maak gratis gebruik van onze containerservice voor oude metalen!

  Wij zetten de container neer bij u op locatie, én halen die achteraf weer op.

  Voor Oud ijzer Amsterdam | Yellow Metals

  Let op! Wilt u graag zelf langskomen met uw oude ijzer?

  Maak dan altijd eerst een afspraak voordat u komt!

  Oud-Yellow-Haarlem-069.jpg

  Recycling oud ijzer

  Yellow Metals staat garant voor eerlijke prijzen, voor iedereen! Hebt u oud ijzer of andere metalen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op ons centrale nummer.

  Oud-Yellow-Haarlem-070.jpg

  Sloopwerken

  De secundaire tak van Yellow Metals is sloopwerken. Yellow Metals onderscheidt zich door een breed scala aan sloopwerkzaamheden. Van het leegsnijden van een liftschacht tot het casco opleveren…

  Oud-Yellow-Haarlem-071.jpg

  Inkoop goederen

  Yellow Metals is ook actief in de wereld van partijhandel, export en de inkoop van goederen en machines. Wij focussen ons op de toekomst door oude afgeschreven machines een nieuw leven in te blazen.

  Vrijblijvend advies aanvragen?

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

  Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

  VACATURES

  Bij Yellow Metals zijn we regelmatig op zoek naar nieuw personeel, zoals vertegenwoordigers en bijrijders op onze vrachtwagens. Ook bieden we stageplekken aan aan diegenen die graag werkervaring opdoen in de oud ijzer industrie door mee te draaien in ons bedrijf.

  Voor meer informatie over beschikbare vacatures neemt u contact op met Yellow Metals via bovenstaand telefoonnummer.

  Oud-Yellow-Haarlem-013

  WEEELABEX

  WEEELABEX staat voor Waste Electric and Electronic Equipment LABel of EXcellence. Het geeft normen voor de inzameling, opslag, transport, verwerking, recycling en hergebruik van apparaten. De WEEELABEX-normen zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat afgedankte apparaten effectief, doelmatig en op de juiste wijze worden verwerkt en verwijderd.

  Oud-Yellow-Haarlem-014

  Milieu

  Yellow Metals is milieubewust en heeft oog voor de toekomst. Door ons hoge recyclingspercentage kunnen wij met trots zeggen dat we groen bezig zijn! Het recyclen van oud ijzer en andere metalen zit Yellow Metals in het bloed. We streven ernaar om elke metaalhoudende soort zelf te scheiden. Hierdoor creëren wij de meest gangbare weg met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Goed voor uw portemonnee en goed voor de natuur!

  Oud-Yellow-Haarlem-016

  V.I.H.B

  VIHB is een certificaat dat wij als metaal-inkoopservice in ons bezit moeten hebben. Om een transport in kaart te brengen, werken wij hier ook met de bijbehorende begeleidingsformulieren en bieden wij een duidelijke chain van de verkoper tot aan de recycling. Voor vermelding op de lijst gelden de criteria van betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

  Containerservice Yellow Metals

  Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

  Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

   

  Yellow Metals zorgt voor

  • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
  • Containers en bakken op maat van uw behoeften
  • Ondersteuning op locatie
  Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

  Interesse in de diensten van Yellow Metals?
  Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

  Oud ijzer ophalen in jouw regio?

  Op zoek naar waar u oud ijzer kunt inleveren in de regio Haarlem & Amsterdam? Lever dan uw oud ijzer in bij Yellow Metals. U ontvangt een scherpe prijs. Daarnaast draagt u ook bij aan een wereld waarin zuinig wordt omgegaan met grondstoffen. Een eerlijke prijs en circulaire metaalrecycling, een win-win situatie! Heeft u nog oud ijzer liggen in de regio haarlem – Amsterdam? Onder het genot van een kopje koffie kijken we direct naar de prijzen. Eén ding is zeker, u zult ons pand tevreden verlaten!

  Het inleveren van oud ijzer in de regio Haarlem – Amsterdam

  Staat u op het punt om oud ijzer in te leveren, dan kunt u dit eenvoudig bij ons doen. Wij wegen eerst uw voertuig met lading op de weegbrug. Daarna helpt het personeel met het uitladen van het oud ijzer. Daarna wegen we het voertuig zonder lading. Het verschil tussen de eerste en tweede lading is het gewicht dat nodig is voor de berekening.

  Op basis hiervan geven wij u een overzicht van het geleverde metaal, gespecificeerd naar metaalsoort en de bijbehorende prijs. Onderaan vindt u de totaalprijs. Dit is het bedrag dat u van ons krijgt!

  Metalen prijzen

  Natuurlijk bent u vooraf benieuwd wat het oplevert wanneer u besluit om uw metalen naar de schroothandelaar in de regio Haarlem – Amsterdam te brengen. Er kunnen namelijk verschillende metalen in ijzer zitten waar verschillende prijzen voor gehanteerd kunnen worden, zoals koper, wat een vrij hoge kiloprijs kent.

  Een ding is zeker, Yellow Metals is een eerlijke afnemer waar transparantie hoog in het vaandel staat. Kom gerust eens langs bij onze specialisten en u weet direct welk bedrag u krijgt voor uw oud ijzer in Haarlem en Amsterdam. Heeft u ergens anders meer geboden gekregen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen!

  Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

  Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

  Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

  De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

  Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

   

  Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

  Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

  Onderstaand vindt u de prijzen die u ontvangt per kilo voor oud ijzer afgeleverd in Haarlem:

  MetaalsoortContant per kiloBankoverschrijving per kilo
  Koper HP schoon €6,00 €6,75
  Koper lakdraad €6,00 €6,30
  Koper HP vet €6,00 €6,110
  Koper HP geoxideerd €6,00 €6,20
  Koper Elektrolyt €6,00 €6,40
  Koper Nieuw €6,00 €6,40
  Koper zwaar €6,10 €6,40
  Koper leidingen 96% €6,00 €6,12
  Koper leidingen met aanhechtingen €4,50 €4,80
  Koper vertind 88% €5,00 €5,30
  Messing/Geel koper €3,50 €3,70
  Pvc kabel 38% €1,70 €2,001
  CoaxkabelPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Grondkabel /koperlood 22%Prijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  AutoboomkabelPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Solar kabel 50% €2,00 €2,50
  Trekdraad 62% €2,15 €3,20
  Pel kabel va 60%vanaf €2,50vanaf €2,50
  Aluminium/Koper radiateuren / ijzervrij €2,20 €2,50
  Rvs cu koelers cv ketels €0,50 €0,60
  Rvs 304 €0,90 €1,02
  Rvs 316Prijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  DuplexPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  CarpenterPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  InocelPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  HastelloyPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  CuproPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Aluminium geslagen €0,60 €0,70
  Aluminium gegoten €0,80 €1,10
  Aluminium ausbauPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Aluminium lak profielPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Aluminium blank profielPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Aluminium cv ketel blokken €0,70 €1,00
  Aluminium intergas wisselaar schoonPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Lood €1,40 €1,45
  Zink €1,52 €1,70
  Waterchillers, condensors, verdampers etcPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  Elektromotoren €0,50 €0,65
  Travo's klein €0,60 €0,80
  Travo's grootPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
  IJzer knip €0,19 €0,20
  IJzer 2B 3B €0,18 €0,30
  Cv ketel weeelabex €0,40 €0,55
  Airco weeelabex €0,40 €0,40
  Huishoudelijke apparatenGeen innameGeen inname

  Yellow Metals – Oud IJzer ophaaldienst

  Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw oude ijzer te komen brangen in haarlem? Neem gerust contact met ons op voor de ophaal mogelijkheden. Wij beschikken over de juiste voertuigen en het juiste materieel om uw oude ijzer snel en veilig af te voeren.

  Altijd de beste metaal prijzen (weekprijzen)

  Dagelijks streven wij er naar om de beste prijs te kunnen geven voor oude metalen in Haarlem, Amsterdam en omgeving. De genoemde prijzen die u op deze pagina vindt zijn voor het afleveren van uw oud ijzer bij een van onze afgiftepunten.

  Grotere partijen oud ijzer aanbieden

  Partijen groter dan 500kg graag aanbieden via WhatsApp!

  Oud ijzer in komen leveren

  Voor het maken van een afspraak voor het afleveren van uw oud metaal dient u altijd vooraf te bellen zodat onze weger weet dat u komt, dit kan altijd dezelfde dag nog.

  Voor wie werken wij?

  Wij werken hoofdzakelijk voor het bedrijfsleven, waaronder aannemers, sloopbedrijven, werkplaatsen, garagebedrijven en loodgieters. Maar vanzelfsprekend bent u als particulier ook van harte welkom.

  Voor afhalen van uw oude ijzer op locatie hanteren wij andere gunstige prijzen. Neem gerust contact met ons op en ontvang de beste prijs in de regio per kilo voor al uw oude metalen.

  Contactformulier 2

  Yellow Metals – Oud IJzer ophaaldienst

  Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

  Wij kopen graag uw oude machines.

  Ongeacht de staat en het merk!

  Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

  Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

   

  Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

  • koelcompressoren
  • koelinstallaties
  • verdampers 
  • condensors
  • waterkoelers
  • elektromotoren
  • liftmotoren
  • industriële machines
  • ook voor al uw andere oude metalen machines

  Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

  Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg